part-logopart-logopart-logopart-logo
  • Rólunk
  • Kávéházi kínálat
  • Bisztró kínálat
  • Itallap
  • Karrier
  • Kapcsolat
2019-05-16

P’Art Kávéház és Bisztró a Müpában

Magas kultúra és kiváló gasztronómia egy helyen

Kevés olyan kulturális létesítmény van ma Budapesten, ahol nem csak a művészet oltárán áldozhatunk, de egyben egy kellemes ebédet vagy vacsorát is elfogyaszthatunk. A Müpa épületében üzemelő P’Art Kávéház és Bisztró kínálata tökéletes lezárása lehet egy lélekemelő programnak.

Lássuk be, egy olyan program megszervezése, amikor több élvezetet szeretnénk összekapcsolni, sok esetben nehézkes, hiszen a legtöbb kulturális intézmény pusztán egy büfével rendelkezik, amely ugyan lehet magas minőségű, ám semmiképp sem adhatja vissza a „megérdemlem” érzést. Ha pedig két különböző helyszínre kell menni ahhoz, hogy az ember élvezzen egy felemelő előadást, és rohanás nélkül, kiváló minőségű fogásokat fogyasszon el, az rögtön felveti a nehéz fővárosi parkolás kényes kérdését, és a kiválasztott étterem zsúfoltságát.

A legideálisabb, ha esti programjainkat egy helyen találjuk meg, ahol élvezni tudunk egy színvonalas előadást, aztán pedig mindezt meg tudjuk koronázni egy kellemes étkezéssel. A P’Art Kávéház és Bisztróban Krausz Gábor kreatív séf és csapata vár mindenkit nyárra hangolt kínálatával – akár előadásra érkezik a vendég, akár csak a bisztró vendégeként.

part-belso

Az étlapot most újították meg, amely mint eddig, most is tükrözi a Müpa változatosságát, kulturális sokszínűségét úgy, hogy megmaradtak a kihagyhatatlan magyar fogások is. Mindezt pedig a tavaszi, nyári alapanyagokhoz igazították, hiszen Krausz Gábor szerint ez az időszak a séfek kedvence: sokkal több alapanyagból válogathatnak, és kiélhetik kreativitásukat.

Part-belso-etlap

Ez most is így történt, egy igazán különleges alapanyag, a verjus ízesíti mostantól a bisztró fogas ételének szószát, amelyet Krausz Gábor Villányból hozott, és amely kellemesen savanykás ízt ad az ételnek. A francia verjus jelentése zöld lé, mert a savanykás levet az éretlen szőlőbogyókból préselik. A verjus úgy biztosítja a szükséges savas komponenst az olaj ellenpólusaként, hogy közben nem változtatja meg a bor ízét, amire néhány markáns ecet képes lehet.

serpenyos-fogas-ujburgonya

Az étlapon megmaradt pár, a vendégek által eddig is nagyon kedvelt étel, amely nem mellesleg a séf kedvencei is, mint például a bagel burger, vagy a portói bor redukcióval készült libamáj parfé.

P-Art Bagel
libamaj-3

Az édesszájúak sem maradnak örömök nélkül. Krausz Gábor egyik személyes kedvenc házi süteménye, a Citrustorta már most az étlap egyik felkapott szereplője. Mandulalisztből készül, pirított pisztáciával és fűszeres görög joghurttal tálalják.

pisztacias-citrustorta-2

A bisztró nem csak az előadásokhoz igazodva tart nyitva, hanem függetlenül attól is, így a nyári időszakban is szeretettel várja azokat, akik elkerülnék a zsúfoltságot, akik szeretik a jó fogásokat, és akik például csak egy Duna parti sétát szeretnének méltóképpen lezárni.

Megosztás
43

Foglaljon asztalt!

 






Létszám (max. 10 fő)
Időpont

asztalfoglalas@partkavehaz.hu

Telefon: +36 (30)998 5498

Nyitva tartás előadásnapokon

Kávéház

H-V:       10:00 – 23:00

Bisztró

H-P:       15:00 – 23:00

Sz-V:      12:00 – 23:00

 

Nyitva tartás egyéb napokon

Kávéház

H:          10:00 – 18:00

K-P:      10:00 – 20:00

Bisztró

H:          15:00 – 18:00

K-P:      15:00 – 20:00

Sz-V:    12:00 – 20:00

Linkek

Adatkezelési tájékoztató

P’Art Kávéház és Bisztró

Müpa, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

asztalfoglalas@partkavehaz.hu

info@partkavehaz.hu

Telefon: +36 (30)998 5498

© 2019 P'Art Kávéház és Bisztró. Minden jog fenntartva. Készítette: Alberti Dorina